Σήμερα θα δείτε πώς να απογειώσετε τη γεύση των ψαριών στον φούρνο!!
Τα ψάρια σας θα γίνουν πεντανόστιμα και προπαντός ΚΕΤΟ

Υλικά:

Ψάρια (όποιο προτιμάτε, π.χ. Γάβρο, λαυράκι, τσιπούρα, σαργός)
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 καρότο, κομμένο σε λεπτές φέτες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Ανθό αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Λίγο νερό
Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το καρότο μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Προσθέστε λίγο νερό και αφήστε τα να βράσουν για 2-3 λεπτά.

Στρώστε το μείγμα των λαχανικών στο ταψί. Προσθέστε ανθό αλατιού και πιπέρι για γεύση.

Τοποθετήστε τα ψάρια πάνω από τα λαχανικά.

Φτιάξτε το μείγμα της μουστάρδας:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη μουστάρδα ντιζόν, το ψιλοκομμένο σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού, πιπέρι και λίγο νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίξτε το μείγμα της μουστάρδας πάνω από τα ψάρια, καλύπτοντάς τα ομοιόμορφα.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C. Ψήστε τα ψάρια για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους.

Αφού βγουν από τον φούρνο, πασπαλίστε με φρέσκο μαϊντανό για μια δροσερή νότα.

Σερβίρισμα:
Σερβίρετε τα ψάρια ζεστά, συνοδευόμενα με μια φρέσκια σαλάτα ή λίγο λεμόνι για έξτρα γεύση. Απολαύστε το γευστικό και υγιεινό γεύμα σας! 🐟💕

Η Συνταγή είναι από το Tina Sintages KETO/Tinas World