Δείτε Επίσης: Κολοκυθοκαρατοκεφτέδες  | Γευστικοί Κεφτέδες με Φέτα

2 Πάτατες 2 Καρότα και λίγο Κιμά

Συστατικά:

300 γρ κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας
2 μεσαίες πατάτες
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
δενδρολίβανο
Ρίγανη
4 ντομάτες
1/2 ποτήρι νερό
αλάτι και λάδι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα. Τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό στον τρίφτη.
Ρίχνουμε τις πατάτες σε ένα σουρωτήρι. Τρίβουμε τα καρότα στο ψιλό στον τρίφτη
και το ρίχνουμε μαζί με τις πατάτες.
Αλατίζουμε και ανακατευουμε. Πιέζουμε με το χέρι μας(την γροθιά μας) για να απομακρυνθεί η υγρασία τους όσο μπορούμε περισσότερο.


Βάζουμε σε ένα μπολάκι το κιμά και το μείγμα πατάτας, πάπρικα, ρίγανη, δενρολίβανο, αλάτι και ζυμώνουμε.


Λαδώνουμε ελαφρώς το τηγάνι μας πλάθουμε του κεφτέδες μας και τους τοποθετούμε στο τηγάνι και τους ψήνουμε 2-3 λεπτά κάθε πλευρά.

Κόβουμε 4 ντομάτες σε κομματάκια. Λαδώνουμε ελαφρώς το τηγάνι μας και ρίχνουμε τις ντομάτες το σκόρδο και αλάτι.
Σοτάρουμε 1-2 λεπτά και ρίχνουμε και το νερό

και βάζουμε και τους κεφτέδες στο τηγάνι σκεπάζουμε το τηγάνι
και μαγειρεύουμε για 15 λεπτα και το φαγητό είναι έτοιμο.

Δείτε Επίσης: Κολοκυθοκαρατοκεφτέδες  | Γευστικοί Κεφτέδες με Φέτα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠικάντικο Κοτόπουλο με ρύζι…για απαιτητικούς
Επόμενο άρθροΟι Λαχανοντολμάδες της Μαμάς