ΥΛIΚΑ

  • 1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κασέρι
  • 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1 φλιτζάνι ψωμί τριμμένο
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύετε τη φέτα, το κασέρι, το μαϊντανό, το δυόσμο και το πιπέρι σε ένα μπολ και βάζετε  στο ψυγείο για  περίπου 2 ώρες.

Βγάζετε από το ψυγείο και πλάθετε μια μπάλα (περίπου όσο ένα κεφτεδάκι) και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο σε ένα μόνο στρώμα. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το τυρί.

Ρίξτε λάδι σε ένα τηγάνι και αφήστε το λάδι να ζεσταθεί.

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, σε άλλο το γάλα και σε ένα τρίτο το ψωμί.

Ρίξτε μια μπάλα τυριού στο αλεύρι, βυθίστε το στο γάλα και, στη συνέχεια, ρίξτε το στα ψίχουλα ψωμιού. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις τηγανίζετε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν χρυσαφένιες. Τοποθετείτε  τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Προηγούμενο άρθροΦανταστική Λεμονόπιτα με Μαρέγκα
Επόμενο άρθροΛεμονάτες Σπασμένες πατατες με τζατζίκι….σκέτο λουκούμι