Υλικά
500 γρ γαρίδες
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
3 ώριμες ντομάτες
4-5 μανιτάρια
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
1 ματσάκι μαϊντανό ή βασιλικό ή φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Στην συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες και μισό ποτήρι του κρασιού νερό μαζί με το αλάτι το πιπέρι και τήν πάπρικα και τα αφήνουμε να βράσουν δέκα λεπτά ίσα νά δέσει η σάλτσα. Τέλος βάζουμε τίς γαρίδες και τόν μαϊντανό τά ανακατεύουμε και τά αφήνουμε να βράσουν πέντε λεπτά. Όχι παραπάνω για νά μήν στεγνώσουν οι γαρίδες. Σερβίρετε ζεστό. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε μέ μακαρόνια ή μέ πιλάφι αλλά και από μόνο του είναι ένα κυρίους πιάτο γρήγορο και νόστιμο.

Απολαυστε το με φρέσκο ψωμάκι

Προηγούμενο άρθροTαμπουλέ: Η δροσερή σαλάτα από την Μέση Ανατολή!
Επόμενο άρθροΚαλοκαιρινή δροσερή σαλάτα…και για γεύμα