Δροσερή σαλάτα με παντζάρι και ξινόμηλο

Υλικά

1 φλυτζάνι τσαγιού παντζάρι βρασμένο (2-3 βολβούς)
1 φλυτζάνι τσαγιού ξυνόμηλο (1 μήλο)
1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο καρότο
1 γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 φλυτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κ.σ ξύδι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τους βολβούς.Τους βράζουμε με τα φλούδια απο το προηγούμενο βράδυ ώστε την επομένη να τους καθαρίσουμε πιο εύκολαχωρίς να κοκκινήσουν τα χέρια μας.

Κόβουμε σε κυβάκια τους βολβούς και το ξινόμηλο.Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη.
Τα μεταφέρουμε όλα σ ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα,το σκόρδο και το ξύδι.Ανακατεύουμε απαλά.

Διακοσμούμε με μαγιονέζα και όσα υλικά περίσσεψαν.

Καλή σας όρεξη!!!!

Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθρο🍀Αφράτα μάφινς για τον απογευματινό καφέ 🍀
Επόμενο άρθροΒουτυράτη Πάστα φλώρα