Κρέμα τυριού cottage

Πολύ νόστιμη, πυκνή και ταυτόχρονα αέρινη βουτυρόκρεμα. Αυτή η κρέμα είναι κατάλληλη για άλειμμα κέικ από διάφορα κέικ και για διακόσμηση cupcakes. Η κρέμα έχει λεπτή γεύση και ευχάριστη υφή.
Δοκιμάστε να ετοιμάσετε μια τέτοια κρέμα για τα αρτοσκευάσματα που προκύπτουν και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

✅Προϊόντα:

Τυρί κότατζ (κοκκώδες) περιεκτικότητα σε λιπαρά τουλάχιστον 9% – 250 γρ.
Λάδι – 150 γρ.
Ζάχαρη βανίλιας – 10 γρ.
ζάχαρη άχνη – 100 γρ.

✅Μαγείρεμα:

Ρίχνουμε το τυρί στον κάδο του μίξερ.
Προσθέστε ζάχαρη βανίλιας στο τυρί cottage και αλέστε τα πάντα καλά με ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει μια ομοιογενής
ζύμης μάζα.
Βάλτε το μαλακωμένο βούτυρο σε ένα ξεχωριστό μπολ.
Προσθέστε ζάχαρη άχνη στο μαλακωμένο βούτυρο και χτυπήστε τα όλα σε μια ευάερη αφράτη μάζα.
Χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά.
Στο προκύπτον μείγμα, προσθέστε την προηγουμένως χτυπημένη μάζα τυριού.
Ανακατεύουμε όλα καλά και χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις λίγα λεπτά.
Η κρέμα είναι έτοιμη!
Βάλτε την κρέμα που προκύπτει σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμήστε τα τελικά cupcakes ή κέικ.

Καλή όρεξη!❤️

ΠΗΓΗ:Умелая хозяйка

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστό φιλέτο κοτόπουλου “αλα κρεμ” με πιπεριές και μανιτάρια…
Επόμενο άρθροTο κέικ “Euphoria” θα είναι μια υπέροχη ιδέα για ένα γιορτινό τραπέζι ή άλλη γιορτή.