Τυροπιτάκια

Εύκολα και πολύ οικονομικά υπέροχα στη γεύση!!! Ιδανικά για το ταπεράκι στην δουλεια

Υλικά

  • 1 κιλο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 γιαούρτι (200γρ.)
  • Ηλιέλαιο ( μετρημένο στο κεσεδάκι γιαουρτιού)
  • Σησάμι
  • 3 αυγά
  • 300 γρ. Φέτα τριμμένη
  • Σόδα στη μύτη του κουταλιού
  • 1 πρέζα Αλάτι

Εκτέλεση

Αφού κάνουμε τρίμμα τη φέτα τη ρίχνουμε στο αλεύρι μετά το γιαούρτι το ηλιέλαιο τα 2 αυγά το αλάτι τη σόδα και ζυμώνουμε, ίσως χρειαστείτε λίγο αλεύρι ακόμα περίπου μια χούφτα  για.να πλάσουμε τα τυροπιτάκια…..
Πλάθουμε ένα ένα μπαλάκι το πατάμε ελαφρά με.τη παλάμη μας και στη μέση το ζουλάμε με.τον.αντίχειρα να κάνει λακουβίτσα….
Χτυπάμε ένα αυγό και αλείφουμε το κάθε τυροπιτάκι και τα πασπαλίζουμε με λίγο σησάμι στην λακουβίτσα….
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200° ¢ για περίπου 15 λεπτά…. και έτοιμα!!!!
Είναι πολύ αφράτα και πολύ νόστιμα
Περιμένω να φτιάξετε και τα δικά σας !!!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια στον φούρνο με παρμεζάνα λιωμένη
Επόμενο άρθροΣίγουρα δεν έχετε φτιάξει έτσι τις χοιρινές μπριζόλες….