Τυροπιτάκια με Ανθότυρο και Φέτα

Υλικά

2 αυγά
1 γιαούρτι 200 γραμμάρια 3/4 από το κεσεδάκι ηλιέλαιο
1 Φαριν απ
150 γραμμάρια φέτα
150γραμμάρια ανθότυρο
2-3 κ.σ σουσάμι
λίγο δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι

Διακόσμηση
Λίγες ελίτσες 

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά ώστε να γίνει ένα μαλακό μίγμα όχι ρευστό. Βουτυρώνουμε τη φόρμα που έχει τις 12 θήκες και βάζουμε από μιάμιση κουταλιά στην κάθε μια θήκη απο το μείγμα μας.
Το υπόλοιπο μείγμα το πλάθουμε μπαλάκια πιέζουμε με το δάχτυλο μας στο κέντρο και βάζουμε μισή ελίτσα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι
Ψήνουμε στον αέρα 20 με 25 λεπτά στους 180 °C

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!

Προηγούμενο άρθροΤραγανή Κιμαδόπιτα της Ανατολής…για γιορτινό τραπέζι
Επόμενο άρθροKοτόπουλο με σάλτσα μανιτάρια σβησμένο με κόκκινο κρασί