Δείτε Επίσης: Η Σαλάτα του Κηπουρού | Πίτα λαχανικών με γιαούρτι και φέτα

Η Πίτα του Κηπουρού

Υλικά

4 αυγά
1/2 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερού Γάλα
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1,5 φλιτζάνι αλεύρι
1 πακέτο μπέικιν πάουντερ
3 κουτάλια μπορεί να είναι μαύρο πράσινο ελιά
5 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι σαλάμι σε κυβάκια
2 ντομάτες σε κυβάκια
4 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα τριμμένο
τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά, το λάδι, το γάλα, το κέτσαπ, το αλάτι και το πιπέρι με χτυπητήρι χειρός ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθούν σε χυλό.
Προστίθενται αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και να μην έχει κομμάτια.
Προσθέτουμε πιπεριές, ελιές, ντομάτες, σαλάμι και στη συνέχεια προστίθεται και ανακατεύεται και το τυρί.

Ένα ταψί 40 cm λιπαίνεται με λάδι και η έτοιμη ζύμη χύνεται και απλώνεται πάνω της, πασπαλίζεται με τριμμένο τυρί τσένταρ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά και σερβίρεται.

Καλή Απόλαυση

Δείτε Επίσης: Η Σαλάτα του Κηπουρού | Πίτα λαχανικών με γιαούρτι και φέτα

ΠΗΓΗ: PRATİK YEMEK TARİFLERİ

Προηγούμενο άρθροΤυρένια Μακαρόνια φούρνου με κιμά
Επόμενο άρθροΝόστιμο και εύκολο πρωινό χωρίς ζύμωμα σε 5 λεπτά