Τώρα θα φτιάξουμε την κρέμα.

Πάρτε το βούτυρο, θα πρέπει να είναι πολύ μαλακό. Χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός ή ηλεκτρικό 3-4 λεπτά.
Προσθέστε Βανίλια ή ζάχαρη βανίλιας ή εκχύλισμα βανίλιας.
Θα προσθέσω ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα.
Προσθέστε το υπόλοιπο ζαχαρουχο γάλα, το οποίο έμεινε. Ανακατέψτε τα πάντα για 2 λεπτά.
Απενεργοποιήστε το μίξερ, αφαιρέστε το σύρμα, γιατί τώρα θα κοσκινίσουμε το κακάο εδώ.
Προσθέστε 2-3 κουταλιά της σούπας κακάο, κοσκινίστε. Χτυπάμε μέχρι να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά.
Απενεργοποιήστε το μίξερ, αφαιρέστε το σύρμα – η κρέμα είναι έτοιμη.

Για την επικάλυψη σοκολάτας:
Ζεσταίνουμε καλά την κρέμα γάλακτος και λιώνουμε μέσα σ” αυτήν την κουβερτούρα. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά για να ενσωματωθεί το μείγμα.

Συναρμολογώ το κέικ και στο τέλος περιχύνουμε το κέικ με γλάσο και με μια σακουλα και και λιγη κουβερτουρα κάνουμε τα σχέδια. Πρέπει να πάρετε κακάο και βούτυρο υψηλής ποιότητας.

Καλή Απόλαυση

1
2
Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε ένα σιφόνι χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού!
Επόμενο άρθροCheesecake με γλάσσο καραμέλας και κάσιους