Συστατικά
2 κιλά καρότα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε ράβδους (σαν τηγανητές πατάτες)
1 κουταλάκι λάδι
Αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα, τριμμένο (επιπλέον για το γαρνίρισμα)

Εκτέλεση

Αδειάστε τις ράβδους καρότου σένα μπώλ με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι, πασπαλίζετε με το τυρί και ανακατεύετε για να τις επικαλύψετε πριν τις απλώσετε σε ένα μόνο στρώμα σε ένα φύλλο ψησίματος σιλικονούχο ή λαδόκολα.


Ψήνουμε σε ένα προθερμασμένο φούρνο στους 220C έως ότου γίνουν τρυφερές και ελαφρώς καμένες, περίπου 16-20 λεπτά, γυριζοντας τες στη μέση του ψησίματος.

Γαρνίρετε στο τέλος με τυρί τριμμένο από πάνω και απολαύστε το με φίλους

Σερβίρετε με  Σπιτική Μαγιονέζα ή ότι άλλο έχετε εύκολο

via ClosetCooking

Προηγούμενο άρθροΓλυκό ψυγείου Oreo στο πι & Φι
Επόμενο άρθροΦιλέτα γαλοπούλας με μανιτάρια