Κεμπάπ στο φούρνο

Το πιο νόστιμο κεμπάπ στο φούρνο

Τα μυστικά του μαγειρέματος αυτού του κρέατος:
1. Μαγειρέψτε σε σακούλα ψησίματος.
2. Σε υπόστρωμα κρεμμυδιού. Και τα κρεμμύδια πρέπει να είναι μαριμαρισμένα. Είναι αυτά που δίνουν κυρίως στο κρέας τη γεύση του μπάρμπεκιου.

Συστατικά:

Χοιρινό κρέας
– Μπαχαρικά

Το κρέας είναι καλύτερο σε κομμάτια.
Χτυπήστε τα κομμάτια του κρέατος. Σκεπάζουμε με μεμβράνη. Χτύπα δυνατά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τη μεμβράνη, πιπέρι, αλάτι και χτυπάμε ξανά
ελαφρά.
Στη συνέχεια βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ, ρίχνουμε μπαχαρικά για μπάρμπεκιου. Κόβουμε ένα κρεμμύδι σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ με το κρέας. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες.

Μια ώρα πριν το ψήσιμο, μαρινάρετε το κρεμμύδι ξεχωριστά από το κρέας.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισούς δακτυλίους. Ρίξτε σε ένα μπολ. Ρίξτε βραστό νερό. Ρίχνουμε 3-4 κουταλιές της σούπας ξύδι, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, αλάτι. Μπορείτε επίσης να ρίξετε χυμό λεμονιού.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε την κύρια προετοιμασία.
Ζεσταίνουμε τον φούρνο.
Τοποθετήστε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.
Βάζουμε το κρεμμύδι στην σακούλα. Μοιράστε το προσεκτικά στο κάτω μέρος της σακούλας.
Τοποθετήστε το κρέας πάνω από το κρεμμύδι. Δεν αναμειγνύεται με κρεμμύδια τουρσί. Δένουμε την άλλη άκρη της σακουλας. Και κάνουμε πολλά τρυπήματα πάνω από την σακούλα
Βάλτε στο φούρνο και ψήστε για περίπου 1 – 1,5 ώρα. Εξαρτάται από τον φούρνο. Το κρέας πρέπει να είναι ελαφρώς τσιγαρισμένο. Το βγάζουμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο. Πολύ νόστιμα είναι και τα κρεμμύδια!

ΠΗΓΗ: Світ рецептів

ΠΗΓΗСвіт рецептів
Προηγούμενο άρθροΣιρόπι τσουκνίδας
Επόμενο άρθροΡύζι με λαχανικά