Κεφτέδες με σπανάκι 

Σε μια στιγμή εξαφανίζονται 😁

Υλικά:

500 γραμμάρια φρέσκο ​​σπανάκι
100 γρ τυρί τριμμένο
4 αυγά
8 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς.
Σπορέλαιο για τηγάνισμα.

Μέθοδος:

Πλένουμε τα φύλλα σπανακιού και τα στραγγίζουμε.
Μαλακώνουμε το σπανάκι σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσουμε τίποτα, ανακατεύουμε, θα πάρει περίπου ένα λεπτό.
Αφήστε το σπανάκι σας να κρυώσει σε ένα πιάτο.
Μόλις κρυώσουν τα κόβουμε, τα στύβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα αυγά, το τριμμένο τυρί, τη φρυγανιά, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για περίπου δέκα λεπτά ώστε το μείγμα μπορεί να απορροφήσει τα υγρά. Με τη βοήθεια δύο κουταλιών ή με τα χέρια σας, δημιουργήστε τις τηγανίτες και τις βάζετε σε ένα τηγάνι να τηγανιστούν σε καυτό λάδι, γυρίζοντάς τις συχνά, μόλις είναι έτοιμες, τις τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε.

Η Συνταγή είναι απο το Mi dai la tua ricetta?

Προηγούμενο άρθροΚεικ με πορτοκάλι και καλαμποκάλευρο !!!!
Επόμενο άρθροΓλυκό σε 5 λεπτά! Όλοι ψάχνουν αυτή τη συνταγή! χωρίς ψήσιμο, χωρίς ζαχαρουχο, χωρίς ζελατίνη