Δείτε Επίσης: Τα πιο τραγανά κολοκυθάκια σε κουρκούτι | Κολοκυθάκια Σουφλέ με Κιμά

Οι τηγανιτοί κολοκυθοανθοί είναι μια λιχουδιά … σερβίρονται ζεστοί από τη φριτέζα με τζατζίκι ως μεζέ, θα εξαφανίζονται γρήγορα. Είναι ελαφροί, τραγανοί και απολύτως νόστιμοι. Με μόνο 3 συστατικά, είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε!

Κολοκυθοανθοί τηγανητοί

Υλικά:

1 φλιτζάνι πολύ κρύα μπύρα
2/3 φλιτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο
2/3 φλιτζάνια κοσκινισμένο κορν φλαουρ

Εκτέλεση

Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί για να φτιάξετε ένα τέλειο κουρκούτι . Βουτήξτε τα λουλούδια σε μείγμα για να το καλυφθούν και αφήστε να στάξει ότι περισσεύει.

Τηγανιτοί κολοκυθοανθοί

Τηγανίζουμε σε μέτρια υψηλή φωτιά σε μπόλικο λάδι να χρυσίσουν και στραγγίζουμε σε χαρτοπετσέτα. Πασπαλίστε με νιφάδες αλατιού και σερβίρετε αμέσως με το αγαπημένο σας τζατζίκι και σφήνες λεμονιού.
Είναι εθιστικά και θα εξαφανιστούν γρήγορα!

Δείτε Επίσης: Τα πιο τραγανά κολοκυθάκια σε κουρκούτι | Κολοκυθάκια Σουφλέ με Κιμά

ΠΗΓΗ: Sylvia A Rombis Greek Style Recipes

 

Προηγούμενο άρθροΑπλή και γρήγορη σπιτική τούρτα ψυγείου
Επόμενο άρθροΦιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα μαρέγκας…η γευση του σε τρελαίνει