Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα & φρέσκα βότανα..💛

Συστατικά

2-3 κολοκυθάκια
2 αυγά χτυπημένα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
τριμμένο σκόρδο
1/2 φλιτζάνι φέτα ή περισσότερο
1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι πιπέρι
Ρίγανη (προαιρετικά)
προαιρετικά τσίλι
Φρέσκα βότανα (άνηθο μέντα μαϊντανό)

Μέθοδος

Αρχικά τρίψτε τα κολοκύθια σε ένα μπολ.
Στυψτε τα να γύγει όσο περισσότερο από το υγρό.
Χρησιμοποίησα 2 φλιτζάνια τριμμένα κολοκυθάκια.
Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε το τριμμένο κολοκυθάκι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι σκόρδο, τυρί φέτα, τα ψιχουλα του ψωμιού και φρέσκα βότανα.
Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά πιπέρι αλάτι ρίγανη και ανακατεύουμε.
Προσθέστε αρκετό αλεύρι για να φτιάξετε ένα παχύ μείγμα.
Ζεσταίνετε το τηγάνι σας με λάδι και πάρτε μια κουταλιά της σούπας μείγμα κολοκυθιών ισιώστε με το χέρι σας και τηγανίστε τους και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτοπετσέτα για να αποστραγγίσετε το υπερβολικό λάδι.
Συνεχίστε με τους υπόλοιπους.
Απολαύστε τα ζεστά ή κρύα με λεμόνι ή τζατζίκι ..

ΠΗΓΗ: Mary VirgaraGreek Style Recipes

Προηγούμενο άρθροΚατσαμάκι ή Μαμαλίγκα ή Μπατζίνα
Επόμενο άρθροΣιροπιαστός Μπαμπάς με μπόλικη σαντιγί