Συστατικά
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο
¼ φλιτζάνι φρεσκοκομμένα ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​δενδρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​θυμάρι ψιλοκομμένο
 450 gr στήθη κοτόπουλου μπουτια πλημένα και χωρίς δέρμα
αλατοπιπέρο
2 μεσαίου μεγέθους κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες

Οδηγίες
Σε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια υψηλή θερμότητα προσθέστε το βούτυρο μέχρι να λιώσει. Προσθέστε το σκόρδο, ρίγανη,  δενδρολίβανο και θυμάρι. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου το κοτόπουλο να είναι ψημένο και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε το κοτόπουλο και αφήστε το σε ένα πιάτο.

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια στο τηγάνι αλάτι και το πιπέρι. Σωτάρετε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κοτόπουλο πίσω στο τηγάνι για περίπου ένα λεπτό και σερβίρετε.

credit to

Προηγούμενο άρθροΠαϊδάκια κοτόπουλου στο φούρνο με πατάτες
Επόμενο άρθροΧοιρινά μπριζολάκια με πιπεριές