Κουλουράκια αμυγδάλου

Υλικά

100 γρ.αμύγδαλα τριμμένα
150 ml ρόφημα αμυγδάλου
150 γρ.μαργαρίνη
100 γρ.καστανή ζάχαρη
100 γρ.μέλι
375 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γρ.(3 κουτ. γλυκού) μπέικιν πάουντερ
80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) νιφάδες βρώμης
1 βανίλια

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά εκτός απ τα αμύγδαλα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.Προσθέτουμε τ αμύγδαλα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Πλάθουμε μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζουμε λίγο και ψήνουμε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Καλή επιτυχία!!!

Προηγούμενο άρθροΚέικ σοκολάτας με κρέμα σοκολάτας
Επόμενο άρθροΠανακότα με καραμέλα: ένα κλασικό επιδόρπιο που φτιάχνεται και πολύ εύκολα!