Κουλουράκια με ανθότυρο

Ζύμη:

180-200 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια ανθότυρο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
40 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια ζάχαρη βανίλιας
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο μπέικιν πάουντερ
Μια πρέζα αλάτι
Γεμιση:
50 γρ μαρμελάδα
1 κουταλάκι του γλυκού άμυλο

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη + τη ζάχαρη βανίλιας, το αλάτι, ανακατεύουμε το λάδι + το τυρί + το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, ζυμώνουμε τη ζύμη.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 20 μπάλες.
Σχηματίστε cookies όπως στη φωτογραφία.


Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα (αν είναι υγρή) με κορν φλαουερ, τη βάζουμε στο κέντρο των μπισκότων.


Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

Καλή όρεξη!

H συνταγή είναι της Тетяна Мельничук

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστό μοσχάρι κατσαρόλας – σερβίρεται με ζυμαρικά
Επόμενο άρθροΚέικ κρέμας. Αεράτο, νόστιμο και σπιτικό.