Κουνουπιδόκεφτέδες

Υλικά

600 γρ κουνουπίδι
1 κρεμμύδι
2 αυγα
160 γρ αλεύρι
2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
70 γρ τυρί Μοτσαρέλα
100 g τυρί κίτρινο τυρί
1 κ.σ. κάρι
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τρίβουμε το κουνουπίδι στο μπλέντερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα προϊόντα. Το μείγμα ξεκουράζεται για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Τα κεφτεδάκια τηγανίζονται σε ελαιόλαδο (τηγανίζω σε ηλιέλαιο) και αφήνονται να απορροφηθούν σε χαρτί.
Σερβίρουμε με τζατζικι

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚριθαράκι με ντομάτες, ελιές και παρμεζάνα
Επόμενο άρθροΠένες γκρατέν με κιμά 😋😋