Μαλακά κουλουράκια με γλυκάνισο

Υλικά

1 κιλό αλεύρι 00
250 γρ ζάχαρη
3 αυγά
80 γρ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250 γρ νερό
1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας
1 πρέζα αλάτι
γλυκάνισο για γεύση

Εκτέλεση

Τα ζυμώνουμε όλα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν (το αφήνω να φουσκώσει για 6 ώρες).


Αφού φουσκώσει, παίρνετε μικρά κομμάτια ζύμης περίπου. 100 γρ. και σχηματίστε μπαστουνάκια περίπου. 15 εκ.


Κλείνουμε σαν κύκλο και αφήνουμε την τρύπα στη μέση. Αλείφουμε με αυγό και λίγο γάλα.
Στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΟχι ΑΥΓΑ Οχι ΒΟΥΤΥΡA…Σαλάμι Σοκολάτας Μπισκότου
Επόμενο άρθροΣπιτική Πρασόπιτα