Γιουβέτσι με κοτόπουλο!!!

Υλικά:

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 καρότο κομμένο σε κυβάκια
1 κουταλιά σούπας πελτέ
Ελαιόλαδο
2 με 3 ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες η μία κονσέρβα κονκασέ
2 φύλλα δάφνη
3 μπαχάρια κόκκους
1 πακέτο κριθαράκι χοντρό

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και το κοτόπουλο μέσα το τσιγαρίζουμε να ροδίσει λίγο.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί για λίγο.
Αμέσως μετά προσθέτουμε το καρότο,τον πελτέ,την φρέσκια ντομάτα η τον κονκασέ.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο νερό τόσο όσο να σκεπάζει.
Προσθέτουμε και τα μπαχάρια την δάφνη αλάτι και πιπέρι.Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.Καβουρντίζουμε το κριθαράκι 2 με 3 λεπτά το ρίχνουμε στο ταψί βάζουμε και το κοτόπουλο περιχύνουμε με την σάλτσα και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νεράκι ζεστό να σκεπάζει το κριθαράκι .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή παρουσιάστηκε απο την κα Ελένη Τσιουκάνη

Προηγούμενο άρθροΔείτε πως θα φτιάξετε τις καλύτερες Ζαμπονοτυρόπιτες
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο (πιλάφι)…όπως το έφτιαχνε η Γιαγιά