Συστατικά
1 κιλό μανιτάρια
1 κουταλάκι λάδι
3 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας 
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι 

Οδηγίες

Ρίξτε τα μανιτάρια στο λάδι, το βαλσαμικό ξύδι, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι, βάλτε τα σε ένα μόνο στρώμα σε ένα ταψί και ψήνετε σε ένα προθερμασμένο φούρνο 200C μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά, περίπου 20 λεπτά, γυριζοντάς τα λίγο.

Προηγούμενο άρθροΧτυπητή (ψημένη πιπεριά και τυρί φέτα)
Επόμενο άρθροΜία μοναδική σάλτσα (Vinaigrette) με φέτα και λάδι