Μανιτάρια

Υλικά

500 γραμ μανιταρια ποικιλια πευκητες (εδώ χρησιμοποιήσαμε φρέσκα μανιτάρια που τα μαζέψαμε μόνοι μας )

2 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
μία πρέζα αλάτι
μία πρέζα κύμινο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια μας προσεκτικά.
Τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν αρκετά.
Στη συνέχεια βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα μανιτάρια μας.
Μόλις είναι έτοιμα δηλ τα τηγανίσουμε όλα, τα αφαιρούμε απ το τηγάνι.

Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το κύμινο,λίγο αλάτι. Σωτάρουμε 2 λεπτάκια προσθέτουμε όλα τα μανιτάρια και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. (Το αλάτι και το κύμινο το ρίχνουμε ανάλογα τις προτιμήσεις μας.)
Τα ανακατεύουμε ελαφρώς κουνώντας σιγά-σιγά το τηγάνι μας.
Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!!!!
Ένας καταπληκτικός μεζές γι αυτούς που ξέρουν!!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

 

Προηγούμενο άρθροΤριγωνάρια Σφολιάτας με τυρί
Επόμενο άρθροΜε αυτή τη συνταγή ζύμης κάνω τα πάντα 👇