Μελιτζανοκεφτέδες

Υλικα:

500 γρ κιμά
1 κρεμμύδι τριμμένο,
1 σκελίδα σκόρδο,
1 αυγό,
τριμμένη φρυγανιά,
100 gr τριμμένο τυρί,
1 μικρό ματσακι μαϊντανό, ,
αλάτι,
μαύρο πιπέρι

1 μελιτζάνα

Εκτέλεση

Ανακατεύω το κιμά με κρεμμύδι τριμμένο, σκελίδα σκόρδο, αυγό, τριμμένη φρυγανιά, τριμμένο τυρί, μαϊντανό, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ανακατεύω, αφήνω το μείγμα να ξεκουραστεί.
Κόβουμε τη πλυμένη μελιτζάνα σε φέτες, τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Πλάθουμε κεφτεδάκια από το μείγμα, τα απλώνουμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στα 190 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
Σε κάθε ψημένο κεφτεδάκι βάζω τη μελιτζάνα, τριμμένη παρμεζάνα και ψήνω για άλλα 5 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπούτια γαλοπούλας με λαχανικά
Επόμενο άρθροΦονταν με μελομακάρονα που περίσσεψαν