Μικρά γλυκάκια με καρύδι και λουκούμι

Υλικά

1,5 κουπα γιαούρτι
1,5 κούπα Λάδι
1 κουτ σόδα
2 αυγα
αλεύρι όσο χρειάζεται – περίπου 2 κούπες.
200 γρ λουκούμι
150 γρ καρύδια
2 κουτ ζάχαρη άχνη
1 βανίλια

Εκτέλεση

Από το γάλα, το λάδι, τη σόδα, το αυγό και το αλεύρι ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη.
Ανοίγουμε μια κρούστα πάχους 0,5 εκ. Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης και τυλίγουμε ένα κομμάτι λουκούμι και βάζουμε ένα καρύδι. Έτσι μέχρι να γίνει η ζύμη.
Ψήνουμε τα φονταν στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα βγάζουμε και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη, στην οποία βάζουμε και τη βανίλια.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροTo Γαλακτομπούρεκο της Τεμπέλας
Επόμενο άρθροΣοκολατένιο Κεικ με κρέμα μασκαρπόνε, σοκολάτα και διακόσμηση oreo