Συστατικά

100 γρ.κακαο,
300 γρ.ζαχαρη,
150 γρ.ηλιελαιο,
300 γρ.αλευρι,
4 αυγα,
μισο κγ.βανιλια,
2 κγ.μπεικιν,
1 πρεζα αλατι.

Εκτέλεση
Ανακατευουμε τα υλικα με εναν αυγοδαρτη μεχρι να δεσει το μειγμα…Κλεινουμε με μεμβρανη για 4 ωρες στο ψυγειο.Πλαθουμε σε σχημα καρυδιου και τα περναμε απο αχνη.Σε προθερμασμενο φουρνο στους 180° με αερα ψηνουμε για 10 λεπτα με λαδοκολλα!!!!

Σοφη ΜπουριναρηΧρυσό Σκουφάκι μέλη

Προηγούμενο άρθροΑξεπέραστη Σπανακοτυρόπιτα με “Ψευτοσφολιάτα”: Φύλλο τραγανό, Γέμιση Πλούσια
Επόμενο άρθροΗ Αυθεντική συνταγή για Χωριάτικο Φύλλο