Δείτε Επίσης: Το πιο Ζουμερό Χάμπουργκερ | Σιροπιαστά Γαλακτομπουρεκάκια

Μπουρεκάκια με φέτα

Υλικά

1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1 κσ λαδιού
400 g τυρί φέτα
3 αυγά
Λίγο σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αυγά. Τρίβουμε την φέτα με ένα πιρούνι και την αδειάζουμε μέσα στο αυγό και αναμιγνύουμε.
Πασπαλίστε ένα φύλλο κρούστα με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι.
Βάλτε ένα άλλο φύλλο από πάνω και ραντίστε με ελαιόλαδο.
Απλώστε πάνω από το τελευταίο φύλλο 1 γεμάτι κουταλιλα της γέμισης τυριού-αυγού.
Διπλώστε το φύλλο όπως βλέπετε στις φωτό (Διπλώστε τις φαρδιές άκρες στην μέση και μετά τις στενές προς το κέντρο και τυλίξτε σε ρολό.)


Τακτοποιήστε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να εξαντληθεί η γέμιση.
Σπάστε ένα αυγό στο πιάτο που ήταν η γέμιση και χτυπήστε στο πολύ καλά και επαλλείψτε τα μπουρέκια.
Τα πασπαλίζετε με σουσαμάκι και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


Σερβίρετε τα μπουρεκάκια σας ζεστά ή χλιαρά.

Δείτε Επίσης: Το πιο Ζουμερό Χάμπουργκερ | Σιροπιαστά Γαλακτομπουρεκάκια

 

Δείτε Βίντεο συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Κοτοσαλάτα η πιο εύκολη σαλάτα
Επόμενο άρθροΥγιεινό και υπέροχο πρωινό για όλη την οικογένεια με γιαούρτι.