Υλικά
2 μπριζόλες χοιρινές
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη φέτες 
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη φέτες
5-6 μανιτάρια κομμένα σε φέτες και 
1 φλιτζανάκι του καφέ κρασί 
1 ματσάκι μαϊντανό 
2 – 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
Αλάτι 
Πιπέρι 
Πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση 
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε ένα πιάτο. Στο ίδιο λάδι προσθέτουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές και τις σοτάρουμε και στη συνέχεια σοτάρουμε και τα μανιτάρια. Μετά προσθέτουμε στο τηγάνι και τις μπριζόλες το αλάτι και τα σβήνουμε όλα μαζί με το κρασί. Σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε να βράσει για 20-25 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό μας προσθέτουμε το πιπέρι την Πάπρικα και τον μαϊντανό για να κρατήσουμε τα αρώματα τους. Αν χρειαστεί νερό προσθέτουμε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝόστιμα Κολοκυθάκια και μελιτζάνες στο φούρνο με γιαούρτι! Τραγανά και λάιτ!
Επόμενο άρθροΜανιταρόπιτα, χωρίς φύλλο, όταν θέλετε κάτι γρήγορο και νόστιμο