Συστατικά
Για τις πίτες:
4 πίτες, κομμένες σε σφήνες
1 κουταλάκι λάδι
Αλάτι και πιπέρι 
Για τη ντομάτα και τη φέτα:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 ντομάτες , κομμένα σε κύβους
115 gr φέτα, τριμμένη
πιπεριά και ρίγανη 
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομένα
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού (~ 1/2 λεμόνι) ή ξίδι από κόκκινο κρασί
κατευθύνσεις

Για τις πίτες:
Βουρτσίστε τις σφήνες με λάδι και στις δύο πλευρές και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο  200C μέχρι να γίνουν τραγανές, περίπου 3-5 λεπτά ανά πλευρά.
Για τη ντομάτα και τη φέτα:
Απλώστε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη πιατέλα, πασπαλίζετε τις ντομάτες με την φέτα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, πράσινα κρεμμύδια και το χυμό λεμονιού.
Προαιρετικά ανακατέψτε τα πάντα και απολαύστε!
Επιλογή: Χρησιμοποιήστε φρέσκο ψωμί σαν μπαγκέτα αντί τσιπς πίτας.

ClosetCooking

Προηγούμενο άρθροΣουτζουκάκια Σμυρνέικα με χιονάτο ρύζι
Επόμενο άρθροΑφράτο Κεικ Βουτύρου με σάλτσα λεμονιού