Ντοματοκαγιανάς

Υλικά

4 αυγά
4 ώριμες ντομάτες (τριμμένες στον τρίφτη χωρίς το φλούδι)
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
50 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)προαιρετικά
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, και βάζουμε το κρεμμύδι.Σωτάρουμε 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, την ψιλοκομμένη πιπεριά,το σκόρδο και λίγο αλάτι.
Μαγειρεύουμε τη σάλτσα για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει τα υγρά της, ν αλλάξει χρώμα, αλλά να μην παραψηθεί!
Σε ένα μπολ, χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι με την ντομάτα.

Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς να ψηθεί το αυγό.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, την ώρα που είναι ακόμη ζουμερή η στραπατσάδα μας.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με την θρυμματισμένη φέτα και την πάπρικα.

Καλή σας όρεξη!!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚιμαδοπατατόπιτα…αυτή η συνταγή τους πήγε όλους στην κουζίνα
Επόμενο άρθροΤριφτή Μηλόπιτα με καρύδια