Νόστιμα ατομικά τυροψωμάκια

Υλικά

αυγά – 2 τεμ.
γιαούρτι – 400 γρ
μαγειρική σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
λάδι – 1/2 κουπα
τυρί φέτα – 1 κουπα χοντροτριμενο
μπέικιν πάουντερ – 10 γρ
αλεύρι – 3 κουπες
βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι στο οποίο έχουμε σβήσει προηγουμένως τη σόδα.
Προσθέτουμε το λάδι και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι και ανακατεύουμε καλά τα δύο υλικά. Ρίξτε λίγο το αλεύρι στο υγρό μείγμα και ανακατέψτε με ένα κουτάλι. Θα πρέπει να πάρετε μια παχιά ζύμη για τα κέικ.

Ενεργοποιήστε το φούρνο να προθερμανθεί στους 180 βαθμούς.
Σε λαδωμένο ταψί ή βουτυρο αλευρομένο θα τα ψήσουμε .
Με βρεγμένα χέρια, πάρτε από το μείγμα, σχηματίστε μικρά ψωμάκια και τοποθετήστε τα στο ταψί.
Από πάνω όλα τα τυροψωμάκια βάζουμε με μια μικρή κουταλιά βουτυρο.

Τα βάζουμε να ψηθούν στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να είναι έτοιμα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια πάνω από μαργαριταρένιο κους κους..με σαλάτα κόκκινο λάχανο
Επόμενο άρθροΤυροκριτσίνια