ΥΛΙΚΑ

2 φέτες ξιφία

1 κούπα λάδι

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους

2 σφηνάκια ούζο

1 κούπα ντομάτα τριμμένη

1/2 κούπα χυμός ντομάτας

1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

1/2 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος

1/2 κ.γ. πολύχρωμα πιπέρια σε κόκκους

1 ζωμός λαχανικών

αλάτι

πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνετε το ψάρι και το βάζετε σε αντικολλητικό ταψάκι. 

Σε καυτό λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. 

Το σβήνετε με το ούζο. 

Ρίχνετε τη ντομάτα, το χυμό, τον μαϊντανό, τον άνηθο, τους κόκκους πιπεριού, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε το μίγμα να πάρει μια βράση και το περιχύνετε στο ψάρι

Ρίχνετε το ζωμό. 

Ψήνετε στους 180 για περίπου 40 λεπτά.

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πατάτες, μανιτάρια, γραβιέρα σε σάλτσα μουστάρδας στο φούρνο
Επόμενο άρθροΧταπόδι με βίδες και ντομάτα