ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 μεγάλα κολοκυθάκια
2 μεγάλα αυγά
1/2 γ. τριμμένη φρυγανιά
1/2 γ. ανθότυρο
1/4 κουπας φρεσκοτριμμένο παρμεζάνα
1/2 κουτ. σκόνη σκόρδου
1/4 κουτ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Αλάτι 
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Φυτικό λάδι, για μαγείρεμα
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Τρίψτε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα κουζίνας για να τα στεγνώσετε και να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Κάντε το σε παρτίδες εάν απαιτείται.
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα κολοκυθάκια, τα αυγά, την φρυγανιά, το ανθότυρο, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Ακολουθήστε με το αλάτι και το πιπέρι.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά, προσθέστε αρκετό λάδι για να φτάσετε  1,2 εκ στις πλευρές του τηγανιού, πάρτε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα με τα  κολοκυθάκια και βάλτε το στο τηγάνι. Προσεχτικά πατήστε το με μία σπάτουλα και τηγανίστε μέχρι να χρυσίσουν,2-3 λεπτά την πλευρά, βγάλτε τα σε μια χαρτοπετσέτα να στραγγίξουν τα λάδια και  πασπαλίστε με αλάτι και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤραγανές Πατάτες στην Φριτέζα
Επόμενο άρθροΜανιτάρια με σάλτσα στο τηγάνι