Παγωτό Λεμόνι Μοσχομυριστό!

Χωρίς παγωτομηχανή, με απλά υλικά, μπορείς να φτιάξεις το πιο νόστιμο Παγωτό λεμόνι. Έχουμε σχεδόν πάντα στη κατάψυξη. Γιατί όπως λέει ένας φίλος άλλο γλυκό κι άλλο          Η Συνταγή είναι του Pastry Chef Stratou Petrou 

Υλικά

120 γρ Χυμό Λεμονιού
Ξύσμα απο 3 Λεμόνια Ακερωτα
1 Βανίλια
300 γρ Ζαχαρούχο Γάλα
400 γρ Κρέμα γάλακτος ή 1 Μόρφατ

Εκτέλεση

Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτό το πανεύκολο παγωτό ρίχνοντας σε ένα μεγάλο μπολ το ξύσμα λεμονιού το χυμό λεμόνι τις βανίλιες και το ζαχαρούχο γάλα και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα να ενωθούν

Αού έχουν ενωθεί πολύ καλά τα υλικά και έχει γίνει μία λευκή κρέμα στη συνέχεια χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος ή το Μόρφατ σε σαντιγύ δεν την θέλουμε πολύ σφιχτή σαντιγί και Οταν είναι έτοιμη την ενώνουμε μαζί με το προηγούμενο μείγμα λεμονιού και τα ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν

Αυτό ήταν έτοιμο το παγωτό μας εύκολα και γρήγορα το βάζουμε σε ένα ταπεράκι για κατάψυξη και το αφήνουμε για τουλάχιστον τέσσερις με έξι ώρες να παγώσει έτοιμο παγωμένο το παγωτό μας το σερβίρουμε και θα δείτε πόσο υπέροχο και απολαυστικό είναι

Καλή απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΝόστιμα ζαχαρωτά φρούτα απο φλούδα καρπουζιού
Επόμενο άρθροΠίτσα με βάση κολοκυθιού