Συστατικά
1 κουταλάκι λάδι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
1 κουταλάκι λάδι
900 γρ μικρές πατάτες (baby) πατάτες, κομμένες στh μέση
Αλάτι και πιπέρι 

Εκτέλεση

Βουρτσίστε με λάδι στο κάτω μέρος ενός ταψιού και πασπαλίστε από πάνω με παρμεζάνα.
Ρίστε στις πατάτες λάδι, αλάτι και το πιπέρι και βάλτε μέσα στην παρμεζάνα με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.


Ψήνουμε σε ένα προθερμανθέντα φούρνο 200C έως ότου η παρμεζάνα να γίνει χρυσή καφετιά και οι πατάτες να είναι τρυφερές, περίπου 20-25 λεπτά, πριν βγούν από το φούρνο τις αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και τις ανακατευουμε για να σπάσουν εάν εχουν κολλήσει λόγου του τυριού.

Επιλογή: Μπορείτε να βάλετε στις πατάτες τα αγαπημένα σας καρυκεύματα ή μείγμα, αντί μόνο με αλάτι και πιπέρι.

closetcooking.com

Προηγούμενο άρθροΡεβανί κακάο, με μαστίχα και αμύγδαλα
Επόμενο άρθροΣπανάκι με Φέτα…ονειρεμένο