Υλικά για 20 πιταράκια… εύκολα και πεντανόστιμα !!

1 Κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
300 γρ τυρί φέτα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη ,εγώ βάζω Ηπείρου
1 κουτ του γλυκού αλάτι
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 ποτήρι χλιαρό νερό
Λάδι για το τηγάνι.

Εκτέλεση

Ανακατεύεται το τυρί με το κρεμμύδια και τον  δυόσμο
Ανακατεύεται το αλεύρι με το λάδι το αλάτι το χλιαρό νερό
Ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο και με την βοήθεια ενός πιάτου η μπολ κόβουμε στρογγυλά κομμάτια ζύμης.

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν και να κάνει η ζύμη φουσκάλες..!!
Τα σακουμπάμε σε χαρτι κουζίνας για λίγο και μετά στην πιατέλα!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα “Ουράνιο Τόξο” με φέτα και ελιά
Επόμενο άρθροΣοκολατένια BonBons με καρύδα…πολύ απλό