Για τη ζυμη

Τρεις κουπες αλευρι γοχ
Δυο κ σ ξυδι
Δυο κ σ λαδι
Αλατι
Μια κουπα νερο
Επλασα το ζυμαρι και το αφησα μια ωριτσα να ξεκουραστει

Υλικα για τη γεμιση
Δυο κουπες ψιλοκομενο κοτοπουλο,ειχα λιγο ψημενο
Λιγη κοκινη πιπερια ψιλοκομενη
Λιγη φετα τριματα
6 φετες τυρι του τοστ
Λιγο βουτυρο
Ενα αυγο
Λιγο σουσαμι

Εκτέλεση

Ανοιξα φυλλο ορθογωνιο,τοποθετησα φετες τυριου του τοστ,κοματακια κοτοπουλο ,ψημενο,λιγη κοκινη πιπερια ψιλοκομενη και λιγο φετα σε τριματα
Τυλιξα σε ρολο και εκοψα κοματια
Βουτύρωσα και αλοιψα με αυγο την επιφανεια στα ρολακια και πασπάλεισα με σουσαμι
Εψησα σε λαδοκολα στους 220 βαθμους ,στις αντιστασεις για περ μιση ωρα μεχρι να παρουν χρωμα.
Ηταν πεντανοστιμα
Τα εχω ξανακανει με σφολιατα,αλλα με το ζυμαρακι που εφτιαξα ,δεν μας λιγωσαν καθολου.
Ετσι θα τα φτιαχνω στο εξης.
Βγηκαν 9 κανονικα κοματια

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Γλυκό της Σύμης…
Επόμενο άρθροΣαγανάκι με γαρίδες κλασσικό και πάντα μυρίζει θάλασσα