Σαλάτα από φιλέτο κοτόπουλου με ανανά.

Υλικά

▫️ φιλέτο κοτόπουλου;
▫️ αυγά
▫️ κονσέρβα καλαμποκιού.
▫️ κονσέρβες ανανά.
▫️ τουρσί κρεμμύδι (δείτε πως θα το κάνετε).
▫️ Μαγιονέζα.
▫️ αλάτι.

Εκτέλεση

1. Βράζετε το φιλέτο και τα αυγά μέχρι να μαλακώσουν. Αφήστε να κρυώσουν. Καθαρίστε τα αυγά. Κόβουμε σε μεγάλους κύβους μαζί με το φιλέτο.
2. Προσθέστε τα κομμάτια ανανά, το καλαμπόκι και τα τουρσί κρεμμύδια.
3. Γεμίζουμε με μαγιονέζα. Αλάτι αν χρειάζεται.
4. Για να μαρινάρετε το κρεμμύδι (μικρό), πρέπει να το κόψετε σε μισούς δακτυλίους και να ρίξετε βραστό νερό για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια, στραγγίστε το ζεστό νερό, ξεπλύνετε με κρύο. Προσθέστε 0,5 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 20 ml ξύδι.
Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Τα έτοιμα κρεμμύδια μπορούν να προστεθούν σε διάφορες σαλάτες, σε κρέας, σε ψάρι.

Προηγούμενο άρθροΣούπα κρέατος με λαχανικά 😋 Τέλειο πιάτο για το κρύο!!!!
Επόμενο άρθροΜπαρμπουνοφάσουλα, τα φασόλια “χάντρες”