Σαλάτα Chakala

Συστατικά:

3 μεγάλα καρότα, τριμμένα
1 κονσερβα μαγειρεμένα φασόλια
Μισή πράσινο πιπεριά
Μισή κόκκινη πιπεριά
Μισή κίτρινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
45 ml μαγειρικό λάδι
Μισό κουταλάκι του γλυκού σκόρδο (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κάρυ
1/2 κγ κουρκουμα
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
Μισό φλιτζάνι κόκκινο λάχανο
1 κουταλάκι μουστάρδα ολικής αλέσεως
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά σάλτσα τσίλι
Πρέζα αλάτι

Μέθοδος:

Μαγειρέψτε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές στο λάδι για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, κουρκουμα, την πάπρικα και το αλάτι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέστε καρότα και μουστάρδα ολικής αλέσεως

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε φασόλια, γλυκό τσίλι και ωμό λάχανο, ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά όλες οι γεύσεις.

Καλή Συνέχεια

Προηγούμενο άρθροH Πατατοσαλάτα του Μερακλή
Επόμενο άρθροΠέννες με κρεμώδη σάλτσα μπεικον-κοτόπουλο