Σοκολατένια Απόλαυση

Συστατικά

450 ml κρέμα γάλακτος
230 γρ τυρί κρέμα (μαλακωμένο)
1 Φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
160 γρ κρεμα στιγμιαίας σοκολάτας ανθος αραβοσιτου
160 γρ κρέμα βανίλιας στιγμής άνθος αραβοσιτου
4 Φλιτζάνια Γάλα
1 1/2 φλιτζάνι σοκολάτα πτι μπερ μπισκοτα
3/4 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
110 γρ βούτυρο

Πώς να το φτιάξετε

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Χτυπήστε 1 1/4 φλιτζάνι πτι μπερ και 1/2 φλιτζάνι καρύδια στον επεξεργαστή τροφίμων και βαλτε τα σε ένα μπολ με το λιωμένο βούτυρο και καντε τα σαν τριμμένη άμμος.
Σχηματίστε μια βάση στον πάτο μιας φόρμας . ΨΗΝΟΥΜΕ 15 λεπτά μέχρι να δέσει.
Εν τω μεταξύ, χτυπήστε τη ζάχαρη άχνη, το τυρί κρέμα, τη μισή κρεμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας σε μεσαίο μπολ. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνουμε το μείγμα τυριού κρέμα στην κρύα κρούστα-βαση.
Συνδυάστε και τις δύο συσκευασίες κρεμας και το γάλα, ανακατέψτε μέχρι να πήξει. Στρώνουμε πάνω από το μείγμα του τυριού κρέμα.
Γεμίστε με την υπόλοιπα κρεμα γαλακτος αφου την χτυπξσετε πρωτα να γίνει σαντιγι, και στη συνέχεια, πασπαλίστε από πάνω το θρυμματισμένα μπισκότα και τα ψιλοκομμένα
καρύδια.

Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα ή για 6 ώρες!

Προηγούμενο άρθροΠίτσες σε πίτα από σουβλάκι
Επόμενο άρθροΑφράτοι Λουκουμάδες της Ραλλούς με μέλι, κανέλα και σουσάμι