Σοτε λαχανικών μια υπέροχη σαλάτα

Την εποχή των λαχανικών, πρέπει να φτιαξετε ένα σοτέ από κολοκυθάκια και λαχανικά.
Αυτό είναι ένα πολύ νόστιμο σνακ λαχανικών για το τραπέζι σας, έχει καλή γεύση και κρύο και ζεστό. Δοκιμάστε να το μαγειρέψετε πολύ νόστιμο

Συστατικά:

1 κιλό κολοκυθάκια καθαρισμένα
200 γρ πιπεριά
300 γρ καρότα
300 γρ ντομάτα
1 κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
χόρτα: άνηθος, μαϊντανός
μπαχαρικά: αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά, πρέπει να προετοιμάσετε τα λαχανικά, να τα πλύνετε, να τα καθαρίσετε και να τα στεγνώσετε.
Στη συνέχεια, κόψτε: τα κολοκυθάκια σε μεγαλύτερα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα καρότα και τις ντομάτες.

Κρεμμύδι σε μισούς δακτυλίους. Τα χόρτα και το σκόρδο είναι επίσης ωραία.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι, βάζουμε το βούτυρο, το λιώνουμε, προσθέτουμε κομμάτια κολοκυθιού σε αυτό, τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε από τη φωτιά, βάλτε τα σε ένα μπολ.
Ξεχωριστά ζεσταίνουμε το τηγάνι, ρίχνουμε λάδι, απλώνουμε τα καρότα και τα κρεμμύδια, τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μισοψηθούν, για να μην καούν.

Στη συνέχεια προσθέτουμε πιπέρι και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Στο τέλος προσθέτουμε τα χόρτα, το σκόρδο και τα μπαχαρικά στο σοτάρισμα.
Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για άλλο ένα λεπτό. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Μπορείτε να τα φάτε και ζεστα και κρυα

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Marina Tkachenko

Προηγούμενο άρθροΡαβανί ή Ρεβανί Σμυρνέϊκο
Επόμενο άρθροΖυμαρικά με προσούτο και παρμεζάνα