Kοτόπουλου σε κρούστα πατάτας

Συστατικά

350 γρ πατάτες
3 στήθη κοτόπουλου
2 αυγα
αλεύρι
Αλάτι για γεύση.
πιπέρι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Μέθοδος

Τρίψτε τις πατάτες χρησιμοποιώντας τις μεγάλες τρύπες στον τρίφτη. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Περάστε το κοτόπουλο στο αλεύρι, μετά στα αυγά και τέλος στις τριμμένες πατάτες
Ζεσταίνουμε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στο τηγάνι και μαγειρεύουμε το στήθος κοτόπουλου σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά στο πλάι. Μπορούν επίσης να ψηθούν στο φούρνο: μια σταγόνα λάδι, ψήνουμε στους 200 ° C για 30 λεπτά (γυρίζουμε μερικές φορές)

Καλή Υγεία να έχετε

 

Προηγούμενο άρθροΚέικ μπισκότου με «θεϊκή γεύση» – όλοι όσοι το έχω σερβίρει έχουν ζητήσει κι άλλο
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο κάρυ ! Μμμ ωραίο κρεμώδη και πικάντικο