Συκωτάκια κοτόπουλου κοκκινιστά

Υλικά:

500 γραμμάρια συκωτιού
1 καρότο,
2 κρεμμύδια,
3 σκελίδες σκόρδο,
2 ντομάτες,
5 κόκκινες πιπεριές ψητές,
1 φλ κόκκινο κρασί,
δάφνη,
αλάτι, μαύρο πιπέρι,
Πάπρικα, λάδι, μαϊντανός.

Παρασκευή:

Σε βαθύ τηγάνι με λάδι σοτάρω τα πλυμένα στεγνά συκωτάκια, τα οποία έχω αλατίσει ελαφρά για περίπου 10 λεπτά.
Τα βγάζω και στο καυτό λάδι βάζω το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, το καρότο κομμένο σε μικρά κομμάτια. , το σκόρδο καβουρδισμένο, ξεφλουδισμένες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τις ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους, αλάτι, ένα φλιτζάνι κρασί, τη δάφνη, τα μπαχαρικά, αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά, γυρνάμε τα συκωτάκια.
Στο σερβίρισμα πασπαλίζω το έτοιμο πιάτο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Βιολέτα Γκεργκίνοβα

Προηγούμενο άρθροΠίτα σφολιάτα με κολοκυθολούλουδα και τυρί….την κάνετε στο λεπτό
Επόμενο άρθροΠατατότυροπιτες. Είναι απίστευτα νόστιμες!😋