Τηγανόψωμο στο τηγάνι με τυρί φέτα

Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε
για λίγο. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά και έπειτα

Υλικά Συνταγής

600γρ αλεύρι γοχ
7γρ αλάτι
20γρ ζάχαρη
2 φακελάκια μαγιά ξερή
320γρ νερό
20γρ ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Τυρί φέτα 200γρ

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε
για λίγο. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά και έπειτα
κόβουμε σε 4 κομμάτια. Ανοίγουμε σε στρογγυλά κομμάτια με τα χέρια μας
και βάζουμε 100γρ φέτα σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι και κλείνουμε καλά.
Βάζουμε σε λαδόκολλά και αφήνουμε για 20-30 λεπτά. Σε τηγάνι βάζουμε
ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το τηγανοψωμο μαζί με την λαδόκολλά.
Μόλις αρχίσει να τηγανίζετε αφαιρούμε την λαδόκολλά χαμηλώνουμε
την φωτιά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα καλό χρώμα.

Προηγούμενο άρθροTούρτα σοκολάτας με βάση από τσουρέκι
Επόμενο άρθροΤυρομπάλες