Μπριάμ στην κατσαρόλα !

Σούπερ εύκολο φανταστικό vegan πιάτο με λίγα υλικά.

Συστατικά

1 κρεμμύδι,
3 σκελίδες σκόρδο,
1 μεγάλo κολοκύθι,
2-3 μετριες πατάτες
ελαιόλαδο
1 κουτι σάλτσα ντομάτα
1/2 του κουτιου νερό,
αλάτι και πιπέρι
λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε ένα μεγάλο κρεμμύδι, σκόρδο, κολοκύθι, αρκετές πατάτες για να καλύψετε το κάτω μέρος μίας πλασωτε καταρόλα σας Τηγανίστε το κολοκυθάκι μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές σε 50 ml ελαιόλαδο και βγάλτε το Στο το ίδιο τηγάνι και το λάδι τηγανίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσει και το αφαιρούμε Τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να χρυσίσουν και στις δύο πλευρές.

Στρώνουμε τις πατάτες στο ταψάκι και προσθέτουμε το μαγειρεμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και στρώνουμε το κολοκυθάκι και απο πάνω ρίχνουμε την ντομάτα, καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι για γεύση (και προαιρετικά προσθέστε λίγο ρίγανη)


Καλύψτε και μαγειρέψτε για 25 λεπτά. Μην ανακατεύετε γιατί θα πολτοποιηθούν τα λαχανικά.
Δώστε του ένα ανακάτωμα από καιρό σε καιρό, ώστε να μην κολλάει στο κάτω μέρος της κατσαρόλα σας σας.

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροCheesecake Snickers… είμαι βέβαιος ότι θα σας αρέσει και θα το δοκιμάσετε.
Επόμενο άρθροΚέικ Μήλου με βανίλια και καρύδια