Συνέχεια….

Αφου έχω φτιάξει τη βάση της τούρτας με τις σοκοφρέτες τοποθετώ τη μισή δόση από την κρέμα που φτιάξαμε επάνω τους την απλώνω ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τους
Πασπαλίζουμε την κρέμα σε όλη την επιφάνεια της με φλούδες σοκολάτας και είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη στρώση με σοκοφρέτες

Για τη δεύτερη στρώση παιρνω τις σοκοφρέτες τις οποίες τις κόβουμε Σε κομματάκια τις τοποθετώ επάνω στην κρέμα σε όλη την επιφάνεια της ομοιόμορφα
Ραντίζω με το μίγμα με το γάλα και τον καφέ ώστε να πάρουν γεύση και στη συνέχεια τοποθετώ την υπόλοιπη την υπολοιπη κρέμα καραμέλας. Απλώνω ομοιόμορφα την κρέμα και η τούρτα μας είναι έτοιμη

Μία πραγματικά υπέροχη τούρτα την οποία τη φτιάξαμε σε χρόνο ρεκόρ όπως είδατε με ελάχιστα υλικά και σε αυτό το σημείο. Θα ήθελα να πω πως αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη βάση του σοκοφρέτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απλά
μπισκότα πτι μπερ
Πριν βάλουμε την τουρτα στο ψυγείο φτιάχνουμε λίγη σαντιγί για να τα διακοσμήσουμε ώστε να είναι έτοιμη για κόψιμο. Βάζω τη σαντιγί σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με οποιοδήποτε κορνέ επιθυμείτε χαράζω όλη την τούρτα σε κομμάτια και σε κάθε κομμάτι διακοσμώ ροζέτες με σαντιγί

Πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας και σιρόπι καραμέλας. Αυτή φυσικά είναι η δική μου πρόταση για τη διακόσμηση εσείς μπορείτε να διακοσμήσετε όπως σου αρέσει
Βαζουμε την τουρτα στο ψυγείο για 2 ωρες και ειμαστε ετοιμοι να σερβίρουμε

1
2
Προηγούμενο άρθροΜπανόφι
Επόμενο άρθροΚέικ Καρότου!