Τυτοπιτάκια

Υλικά για τη ζύμη

1αυγό
1 φλυτζάνα γάλα
1,5 φλυτζανάκι του καφέ λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μία κουταλιά της σούπας ξύδι
40 γραμμάρια μαγιά νωπή
Αλεύρι σκληρό νούμερο 1

Γέμιση

4 αυγά
300 γραμμάρια regato
300 γραμμάρια φέτα
300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα
1 Βιτάμ

Εκτέλεση

Σε μία μεγάλη λεκάνη βάζουμε τη μαγιά τη ζάχαρη και το γάλα χλιαρό …την αφήνουμε στην άκρη για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αρχίσει να βγάζει φουσκίτσες να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε μία λεία μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για μια ώρα.
Σε μια άλλη λεκάνη χτυπάμε τ αυγά και ρίχνουμε τα τυριά.

Στη συνέχεια αφού φουσκώσει η ζύμη μας την ξαναζυμώνουμε και τη χωρίζουμε σε 8 μέρη.Ανοίγουμε με τη βοήθεια του πλάστη το κάθε κομμάτι ζύμης μας σε λεπτό φύλλο.Το χαράζουμε όπως κόβουμε τη πίτσα σε 8 κομμάτια.Βάζουμε στην άκρη από το φαρδύ μέρος της ζύμης μια κουταλιά από το μείγμα των τυριών και το τυλίγουμε σαν κρουασανάκι .
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.
Στο ταψί βάζουμε μικρά μικρά κομματάκια βιτάμ ανάμεσα στα τυροπιτάκια.
Είναι τα καλύτερα τυροπιτάκια που έχετε ποτέ κάνει!!!
Γίνονται πεντανόστιμα!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθοκεφτέδες στο τηγάνι και στο φούρνο
Επόμενο άρθροΗ Κιμαδόπιτα της μικρής Ραλλούς