Σκαφάκια πίτσας σε κολοκυθάκια

Η λαχτάρα για πίτσα είναι πάντα μεγάλη! Η αδερφή μου και εγώ προσπαθούμε μια ελαφρύτερη προσέγγιση, κι έτσι έφτιαξα μία πίτσα με κολοκυθάκια λουκάνικο , πιπεριά, πεπερόνι και άλλα. Χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά!

Υλικά

• 3 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα στην μέση και χωρίς το εσωτερικό
• 110 gr πεπερόνι διαιρεμένο
• 110 gr λουκάνικο γαλοπούλας 
• 1/2 φλιτζάνι πιπεριά ψιλοκομμένη
• 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια ψιλοκομμένα σε πολύ μικρά κομματακια
• 1/3 φλιτζάνι μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
• Αλάτι και πιπέρι
• 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα για πίτσα
• 3 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα διαιρεμένη

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C.
2. Ζεσταίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή φωτιά και σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να ψηθεί.
Στραγγίστε και τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα κρεμμύδια, πιπεριές, μανιτάρια, μαύρες ελιές, μαρινάρα, καρυκεύματα και 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα στο ιδιο μπολ. Κόψτε το μισό πεπερόνι και προσθέστε το στο μπολ.
3. Βάλτε το μείγμα στα κενά κολοκύθια.

Πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τυρί από πάνω και προσθέτουμε ένα στρώμα πεπερόνι.
4. Ψήστε για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκύθια και το τυρί να ροδίσει και να βράσει.


5. Απολαύστε!

ΠΗΓΗ: Ash’s In The Kitchen

Προηγούμενο άρθροΚεμπάπ κρασιού!
Επόμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας με κομπόστα Ροδάκινο…ασταμάτητα νόστιμο