Κεφτέδες με Πιπεριές και Φέτα

Συστατικά:

5 μεγάλες πιπεριές ψητές ή φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
250 γραμμάρια τυριού φέτα
2 αυγα
90 γραμμάρια γιαούρτι
1/4 κουτ. μαγειρική σόδα
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
200 γραμμάρια αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά

Εκτέλεση

Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας τις πιπεριές ψητές ή Φλωρίνης, το κρεμμύδι σε κυβάκια, το ματσάκι του μαϊντανού, σκελίδες σκόρδο λιωμένες, φέτα τριμμένη και τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ και αρχίζουμε να ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη

Σε ένα άλλο μπολ σπάμε τα δύο αυγά και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη, προσθέτουμε το γιαούρτι τη σόδα και ξανά ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι ανακατεύουμε.

Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο μπολ με τα λαχανικά και τη φέτα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Προσθέτουμε το αλεύρι και να ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε περίπου ένα με ενάμιση εκατοστό λάδι και με ένα κουταλάκι παίρνουμε γέμιση και σιγά-σιγά με ένα άλλο κουταλάκι βοηθάμε και μπαίνει μέσα στο τηγάνι

Τηγανίζουμε και τις δύο πλευρές και είναι έτοιμα μπορούμε να το συνοδεύσουμε πολύ ωραία με τζατζίκι

Καλή Επιτυχία

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΡολό κολοκυθιού με τυρί μπέικον και πιπεριές…το πιάτο που πρέπει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
Επόμενο άρθροΣαλάτα λάχανο με σπιτική Μαγιονέζα με ελαιόλαδο