ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 κομμάτι φέτα περίπου 150 γραμμάρια
2 φέτες ντομάτας
2 κομμάτια πράσινης πιπεριάς
1 κσ λάδι
αποξηραμένη ρίγανη
τριμμένο πιπέρι
κόκκινο πιπερι νιφάδες
αλουμινόχαρτο

 ΟΔΗΓΙΕΣ:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° C
Βάλτε την  φέτα στο αλουμινόχαρτο. Γυρίστε τις άκρες του φύλλου αλουμινίου για να τις τυλίξετε γύρω από τη φέτα.
Προσθέστε τις φέτες τομάτας και πιπέρι πάνω από την φέτας.
Πασπαλίστε το ελαιόλαδο από πάνω.
Ρίξτε ξηρά ρίγανη και πιπέρι. Πασπαλίστε με λίγες νιφάδες πιπεριού.
Ψήστε για 10-15 λεπτά ή έως ότου φέτα ψηθεί και μαλακώσει και πάρει κάποιο χρώμα στις άκρες.

credit to

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα σε ρολό
Επόμενο άρθροΚεφτέδες Λαχανικών…απλοί και νόστιμοι